BERT & STIENES LONGIN IN LADBROKES SRX CUP

De Ladbrokes SRX Cup heeft het plezier om voor de laatste race van het seizoen Bert & Stienes Longin te verwelkomen in het kampioenschap.

Bert Longin heeft reeds al lange en succesvolle carrière in de autosport achter de rug. En nog steeds is de Leuvenaar nog zeer succesvol. Tijdens zijn carrière wist hij meervoudig kampioen te worden in de 24uren van Zolder en het Belcar kampioenschap. Maar hij wist ook naam te maken bij verschillende internationale kampioenschappen zoals de FIA-GT, de GT-open en de ELMS. Hij wordt regelmatig gelinkt met Anthony Kumpen met wie hij een sterk team vormt momenteel.
Zijn passie voor de autosport heeft hij doorgegeven aan zijn zoon Stienes Longin, geboren in 1991. Stienes begon zijn carrière in de autocross maar stapte al snel in het Belcar kampioenschap in en het NASCAR Whelen Euro Series waar hij tot heden zijn grootste successen heeft behaald. Afgelopen weekend kroonde hij zichzelf voor de 3de opeenvolgende keer tot Junior Europees Kampioen in de Nascar. Een unicum!

 

Vader en zoon treden op 5 november voor de eerste keer aan in Rallycross. Zij nemen samen plaats achter het stuur van de SRX auto van Garage Keytsman en nemen deel aan de Endurance Race van Mettet.

Partners