Ladbrokes SRX Cup : de eerste testrit 

Op donderdag 10 November werd de eerste Rallycross Ssangyong Actyon Sport Pick-up getest op het Jules Tacheny circuit in Mettet. Koen Pauwels, één van de betere rallycross piloten van België kreeg de eer achter het stuur plaats te nemen.

 

En we konden concluderen dat de eerste test onze verwachting heeft overstegen.

koen-pauwels-srx

“De auto rijdt zeer goed en liet ons geen enkele keer in de steek. Ik heb enorm genoten om met de wagen te rijden, de motor presteert zeer goed maar is toch makkelijk in gebruik. En tegen de verwachtingen in, kon ik regelmatig driften om een bocht te nemen. Zeer leuke verassing! Verder stuurt de wagen zeer vlot en correct. Naar mijn gevoel zal het voor zowel niet ervaren als ervaren piloten mogelijk zijn om plezier te beleven. Je leert zeer snel om met de wagen om te gaan en voor ervaren piloten is het écht tof om eens met een pick-up te rijden. We zijn blij dat de wagen zo makkelijk en goed rijdt. Het was ons doel om een wagen te bouwen die toegankelijk is voor iedereen en dat doel is reeds bereikt!

Deze serie heeft alles om te slagen, ik kijk al uit naar de start van het kampioenschap op 5 maart in Maasmechelen!”  – Koen Pauwels – piloot en technisch verantwoordelijke SRX

ssangyong-rallycross-cup-srx-mettet-test-10

 

Partners