De Ladbrokes SRX Cup: een nieuwe cup om te ontdekken

Totaal nieuw in de autosportwereld is dat de SRX zo toegankelijk mogelijk zal zijn zodat iedereen de autosport kan leren kennen. Voor een erg lage inschrijvingsprijs kunnen de teams tot 3 piloten per race hebben, maar wat het extra uniek maakt is de verplichting van een co-piloot tijdens de race en dit zal hun ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring in de rallycross bezorgen. Deze mogelijkheid is uitzonderlijk in het rallycrossgebeuren en laat meer personen genieten van verschillende sessies op de racedagen.

Het kampioenschap verzamelt punten per auto tijdens de verschillende races, en dit ongeacht de piloot.

Er zijn dus tal van mogelijkheden: zo kunnen bijvoorbeeld de kosten gedeeld worden door een auto te delen of kan een onderneming enkele partners en/of personeelsleden uitnodigen. Elk team is vrij om te doen wat hij wil. Tijdens een raceweekend kunnen er per auto tot 3 personen achter het stuur zitten en tot 7 personen als passagier meerijden!

srx-cup-actyon-back

De formule is eenvoudig maar maximaliseert de beleving. Toch zijn er enkele regels alvorens je kan deelnemen: je moet tenminste 16 jaar*oud zijn en over een RACB licentie beschikken. Deze is verplicht voor zowel de piloten als de copiloten. Een jaarlicentie is verkrijgbaar aan 85€, een daglicentie kost 60€.

Partners