DE LADBROKES SRX CUP, EEN HOOGSTAAND KAMPIOENSCHAP

De manches verlopen parallel met het Belgisch Kampioenschap Rallycross, waardoor een onberispelijke professionaliteit gegarandeerd is, dankzij de expertise van de Belgian Off Road Association (BORA), een divisie van de RACB. SRX deelnemers worden omkaderd door een professionele structuur en zijn verplicht dezelfde regels te volgen als de piloten van het Belgisch kampioenschap.

De aanwezigheid van andere piloten is ook een gelegenheid om bij te leren en te groeien. Bovendien lokt het Belgisch kampioenschap een publiek van liefhebbers en fanaten van alle disciplines, wat een grote visibiliteit voor de partners betekent.

bora-logo

“Deze nieuwe Cup is een zeer aantrekkelijk project. De komst van de SRX in het Belgisch Kampioenschap Rallycross biedt iets extra’s en is tegelijk een goede manier om onze sport een grotere bekendheid te geven. Het SRX concept past perfect binnen de wereld van de rallycross. Om te groeien moet je vooruitdenken en dingen durven doen die buiten gewoontes en tradities liggen.

 

Dit werd in het verleden reeds duidelijk toen we de ‘joker lap’ integreerden en de finales veranderden. En dit was ook het geval met de RST Junior Cup die Kevin Abbring de kans gaf om vandaag het hoogste niveau te bereiken.” – Liliane Notermans, verantwoordelijke RX Belgïe

Partners