Een spannende 6de race in het vooruitzicht

Nu de zomervakantie op een einde loopt, is het eindelijk weer tijd voor de zesde race van de Ladbrokes SRX CUP. Het belooft een intense strijd te worden tussen de verschillende nieuwkomers en de reguliere piloten. Voor de gelegenheid zakken de SsangYong Actyon Sports pick-ups af naar het Duivelsberg circuit in Maasmechelen tijdens de tweede zondag van september.

Tien auto’s verschijnen aan de start van de zesde manche van het eerste seizoen van de Ladbrokes SRX CUP. En de favoriet voor deze race is snel terug te vinden: na 2 podiums in Maasmechelen en de leidersplaats in het kampioenschap kan je wel stellen dat de Luxemburgse Loris Cencetti Jr. (Autodis nr.7) het goed kan vinden in Limburg. Toch ligt er een zware concurrent op de loer. De Nijvelse piloot, Guillaume De Ridder (GDRX nr.5), is in de vorm van zijn leven en staat momenteel 2de bij de SRX en 3de bij het Wereld

Ghislain de Mevius

Ghislain de Mevius

Kampioenschap RX2.

Eveneens valt het team van Ladbrokes niet te onderschatten waar naast Jérôme Farinaux  niemand minder dan Ghislain De Mevius het team komt versterken.

In het team van Sudpresse (nr.4) vinden we voor de 2de maal piloot-journaliste Thierry Wilmotte terug, die met alle plezier terugkomt na zijn eerste ervaring in juli met de Ladbrokes SRX Cup. Patrick Hein zal, zoals we hem uiteraard kennen, zich wederom 200% inspannen om met zijn team (Media Cup Germany Nr.2) terug het podium te bereiken zoals hij reeds in de 2de manche wist te behalen.

Marc Lauwers (Lauwers nr.6) mag eveneens niet uit het oog verloren geraken. Hij verrast regelmatig vriend en vijand met enkele prachtige acties en zorgt steeds voor de beste start. Naast alle reguliere piloten zijn er heel wat nieuwe piloten zoals Tonino Van Isacker

SRX Cup Round #05 Maasmechelen

SRX Cup Round #05 Maasmechelen

(SsangYong Dealers Cup nr.1), Jacques Castelein (SMS nr.10), het duo Kevin KersemansCedric Derese (Autogids – Autowereld nr.3) en het duo Bart HendrickxWilliam Meerschaut die voor Het Laatste Nieuws rijden (HLN nr.9). Met zo’n mooie mix van piloten beloofd de zesde manche weer een spannende race te worden!

Klik hier voor de voorlopige timing

 

 

Entry list

01. Media SsangYong/Autogids – Autowereld  (Nr.1). Piloten : Cedric Derese & Kevin Kersemans
02. Media Germany (Nr.2). Piloot : Patrick Hein
03. Dealer SsangYong/Van Isacker (Nr.3). Piloot : Tonino Van Isacker
04. Sudpresse (Nr.4). Piloot: Thierry Wilmotte
05. GDRX (Nr.5). Piloot: Guillaume De Ridder
06. Lauwers (Nr.6). Piloot: Marc Lauwers
07. Autodis (Nr7). Piloot: Loris Cencetti Jr.
08. Ladbrokes (Nr.8). Piloten : Jérôme Farinaux & Ghislain De Mevius 
09. Het Laatste Nieuws (Nr.9). Piloten : Bart Hendrickx & William Meerschaut
10. SMS (Nr.10). Piloot : Jacques Castelein

Partners