Testdag : kom de SRX Cup uitproberen

Zelos en Ssangyong organiseren een testdag op zaterdag 24 februari om de 2018 rallycrossformule van de SRX Cup te komen ontdekken : een mix tussen sprint en endurance races met 10 dezelfde pick-up’s.

Toegankelijkheid en plezier zijn de twee sleutelwoorden van deze innovatieve cup die een unieke ervaring in rallycross belooft, de populairste autosport van het moment met prestigieuze namen als Sébastien Loeb, Petter Solberg en Johan Kristoffersson.

 

Timing

Vanaf 9u : aanmelding
10u – 12u : rijsessies
12u – 13u00 : middagpauze
13u00- 17u : rijsessies

Deelname kost

Deelnemen aan de testdag kost € 50 (incl. 2 genodigden) voor één sessie. Indien u reeds een bestelbon heeft getekend zijn er geen kosten verbonden. Indien u na de testdag een auto huurt voor minimum één race, worden de kosten nadien in mindering gebracht.

Belangrijke informatie

  • U mag vergezeld zijn met 1 tot 2 personen.
  • Per team, van maximum 3 piloten, voorzien we een sessie van 6 rondes. Gelieve de verkregen tijd te respecteren. Het uur van uw sessie wordt op basis van het principe “first in, first served” vastgelegd naargelang het uur van uw inschrijving bij aankomst in Mettet.
  • Elke piloot is verantwoordelijk voor mogelijke schade aan het voertuig. Voor de test vragen we aan alle piloten om een document in te vullen en te tekenen om zich te engageren om de eventuele schade te betalen.
  • ZELOS voorziet een monteur en reserveonderdelen in geval van problemen.
  • Aan de testdag zijn verder geen verplichtingen gekoppeld.
  • Wij stellen helmen en raceoveralls ter beschikking.

Adres

Jules Tacheny Circuit
Rue Saint Donat 6
5640 Mettet

Interesse om aan deze testdag deel te nemen?

Contacteer  ons vóór 20 februari 2018 : jerome.fontaine@zelos.be 

Partners