De “van de Poele” familie in de Ladbrokes SRX Cup !

Voor de laatste race van het Ladbrokes SRX kampioenschap 2017, voegt er zich nog een nieuwe ‘familie’ bij tussen de 11 deelnemende auto’s. Het Laatste Nieuws verschijnt met het trio “Van de Poele”: Nicolas, Diego en Alexis, de zonen van Eric, de voormalige F1 piloot, aan de start. Een eerste kennismaking met Rallycross voor de familie Van De Poele die hun familiekleuren zal verdedigen te Mettet. 

Diego:
“Het is de eerste keer dat ik deelneem in de Ladbrokes SRX CUP en in Rallycross. Ik ben uiteraard enorm verheugd om deel te mogen nemen aan de laatste manche van het kampioenschap. Ik denk dat er een nieuwe wereld voor me zal opengaan. We gaan proberen ons doorheen de dag te verbeteren zodat we op het einde van de dag een mooi resultaat neer zetten.”

Nicolas:
“Ik heb al veel gehoord over het Ladbrokes SRX Kampioenschap. Ik denk bijvoorbeeld aan Ghislain de Mévius, Marc Duez of zelfs Samuel Lay die allemaal al de kans hebben gehad om deel te nemen. Ikzelf heb enkel nog maar een manche gezien dit jaar maar nog niet kunnen deelnemen. Ik ben ervan overtuigd dat de Ladbrokes SRX Cup een uniek initiatief is om Rallycross te promoten in België en ik ben fier dat ik mee kan doen in dit avontuur!”

Alexis:
“Het wordt mijn eerste ervaring in rallycross! En we hebben ons onmiddellijk 3 doelen vooropgesteld: plezier maken, ervaring opdoen en uiteraard op een podiumplaats mikken, dat tot heden nog steeds mist voor de familie “Van de Poele” in 2017. Ik ben benieuwd wie het snelste van ons drie gaat zijn maar vermits ik al van de zandbak heb geproefd tijdens de TCR Benelux manche in Mettet, vertrek ik al met een voorsprong op mijn broers… Dus we zullen zien!”

 

Partners