Ladbrokes, title sponsor van de… Ladbrokes SRX Cup

Ladbrokes, al meer als 30 jaar de onbetwiste marktleider in sportweddenschappen, is de hoofd partner van de Ladbrokes SRX Cup.

Ladbrokes SRX Cup car Mettet

Wat ons ten eerste overtuigd heeft om samen in zee te gaan, was het idee om met een totaal vernieuwd concept in de autosport op de proppen te komen dat aan iedereen, met of zonder ervaring, de kans gaf om tijdens een echte race achter het stuur te kruipen van een rallycross auto. Eveneens waren de personen achter het concept ook van doorslag: Freddy Tacheny en zijn team bij Zelos nemen een groot risico door zich op dit avontuur te smijten en daar zien wij ons als Ladbrokes ook in terug “ – Yannik Godefroid, managing director Ladbrokes Belgium.

 

Ladbrokes biedt aan zijn klanten in België de mogelijk aan om een weddenschap te plaatsen in een agentschap, in een dagbladhandel, via internet en via mobile applicaties en dat op verschillende sportieve evenementen. Met de Ladbrokes SRX Cup, positioneert Ladbrokes zich als een actieve speler in de promotie van de Belgische motorsport.

Yannik Godefroid: “Onze eerste stap in de autosport is nog bescheiden maar het is essentieel dat we aanwezig zijn. We hebben veel klanten die echt fan zijn van motorsporten en we dienen aanwezig te zijn in dit soort nieuwe en originele evenementen.”

De Ladbrokes SRX Cup is ontstaan om de opstap naar de autosport makkelijker te maken dankzij de aanwezigheid van een co-piloot. Het geeft ook een unieke mogelijkheid aan bedrijven die een originele incentive willen voor hun klanten :

« Wij zijn er zeker van dat het co-piloten verhaal onze klanten enorm zal verrassen. Dankzij deze mogelijkheid kunnen zij een echte rallycross wedstrijd van op pole positie beleven », bevestigt Yannik Godefroid.

Met bijna 300 gespecialiseerde agentschappen en honderden dagbladhandelaars in België, heeft Ladbrokes een stevige verankering in zowel Wallonië als Vlaanderen, een extra motivatie op de Ladbrokes SRX Cup te ondersteunen.

« Het is voor ons ten eerste belangrijk om ons te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De marketing of sponsoring projecten die ons interesseren zijn dan ook die waar je ons niet zou verwachten en dat, zowel in het Noorden als het Zuiden van het land. »

Ladbrokes is van plan om verschillende acties te organiseren voor al zijn klanten in het hele land.

« Het doel is om mensen te laten dromen door hun zaken te laten doen die buiten hun comfortzone ligt. Maar eveneens willen we ook een reden geven aan de marketingacties en in die context, hopen we samen met de verschillende partners van de SRX, een boodschap over te brengen omtrent verantwoord rijgedrag. Veel te veel jongeren en volwassenen laten het leven achter het stuur. Het is belangrijk om iedereen op de gevaren te wijzen van overdreven snelheid op de openbare weg. Wat is er mooier om hen de mogelijkheid te geven om op een veilige manier een rallycross wedstrijd te rijden en zelf het goede voorbeeld te geven? Wel, wij zijn enorm fier aan het SRX avontuur mee te doen! »

Jerome Farinaux, Pilot für Ladbrokes

Jérôme Farinaux, piloot Ladbrokes (auto nr. 08)

Wed online op de Ladbrokes website

Partners