De top van de TCR Benelux in de Ladbrokes SRX CUP

Twee toppiloten uit de TCR Belenux maken de overstap naar de SRX Cup voor de eerste rallycross endurance wedstrijd! Benjamin Lessennes, kampioen TCR Benelux in 2017 en Sam Dejonghe, piloot bij het RACB National team nemen samen plaats achter het stuur van de Media auto van SsangYong die voor de gelegenheid in handen is van Ciné Télé Revue! 

Benjamin Lessennes:
“Het wordt mijn eerste ervaring rallycross en SRX CUP. Uiteraard zal het niet eenvoudig worden om mij aan te passen vermits ik gewend ben om in de TCR te rijden maar ik kan niet wachten op mijn eerste meter te gaan rijden en om passagiers mee te nemen. Ik heb geen objectief vooropgesteld voor de race maar als het ritme goed is, waarom dan niet mee strijden voor het podium?”

Sam Dejonghe:
“Ik doe in eerste instantie mee om mij te amuseren en om rallycross te ontdekken maar vermits racen in ons bloed zit, wil ik uiteraard competitief zijn! Ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk de wagen en rallycross onder de knie te hebben. Maar nogmaals, het doel is echt om een leuke dag te beleven. 
Ik heb enkele vrienden die al hebben deelgenomen en ik heb al heel wat video’s gezien op de sociale media. En eerlijk gezegd, alles is altijd positief! Iedereen amuseert zich en ik denk echt dat dit de ideale manier is om rallycross te ontdekken met een beperkt budget.”

 

Partners