Maasmechelen: een 5de afspraak die explosief beloofd te zijn !

 5de manche van de Ladbrokes SRX CUP

Komende zondag 16 juli trekken de SsangYong Actyon Sport pick-ups naar het Duivelsberg circuit te Maasmechelen met een uitgebreide deelnemerslijst van gekende en nieuwe piloten die de succesvolle formule eens komen uittesten.

 

Negen wagens staan aan de start van Round #5. Na een zuivere overwinning tijdens de 4de manche, is het duidelijk dat de Luxemburger Loris Cencetti Jr. (team Autodis nr.7) zijn leidersplaats in het kampioenschap ten koste wat kost zal verdedigen. Jérôme Farinaux (team Ladbrokes Nr.8) zal zijn tweede plaats proberen te behouden en brengt Guy Fastres, een ware referentie in de Legend Cars, mee om zijn team te versterken.

 

Ladbrokes SRX Cup Round #5 Maasmechelen

Afspraak in Maasmechelen voor Round #5 van de Ladbrokes SRX Cup

Uitdager Guillaume De Ridder (team GDRX nr.5) zal iedereen het vuur aan de schenen leggen, nadat hij een podium behaalde in Zweden met de RX2. Patrick Hein (team Media Cup Duitsland nr.2) aast nog steeds op een tweede podium, na zijn knappe prestatie in het begin van het seizoen en Marc Lauwers (teamLauwers nr.6) zal net zoals in Duitsland iedereen het moeilijk maken met zijn uitzonderlijk getalenteerde starts.

Onder de nieuwe deelnemers, vinden we :

  • de Doornikse SsangYong dealer Bruno Mercier die het stuur in handen neemt van de “Dealers Cup” (team Dealers Cup Nr.3) met maar liefst 3 piloten : Xavier Brunclair, Alexandre Bouckzoone en Christophe Montier
  • piloot-journalist Thierry Wilmotte (team Sudpresse nr.4) en zijn concullega Julien Libioul van Autobuzz  (team Media Cup Belgique nr.1)
  • Bart Hendrickx, Peter Vermeers en Unkas Velghe nemen het stuur van nemen het stuur in handen van de auto nr.9 (team Het Laatste Nieuws).

 

Voorlopige timing

ENTRY LIST – ROUND #5

01. Media SsangYong/Autobuzz (Nr.1). Piloot: Julien Libioul
02. Media Germany (Nr.2). Piloot: Patrick Hein
03. Dealer SsangYong/Bruno Mortier (Nr.3). Piloten: Xavier Brunclair, Alexandre Bouckzoone & Christophe Montier
04. Sudpresse (Nr.4). Piloot: Thierry Wilmotte
05. GDRX (Nr.5). Piloot: Guillaume De Ridder
06. Lauwers (Nr.6). Piloot: Marc Lauwers
07. Autodis (Nr7). Piloot: Loris Cencetti Jr.
08. Ladbrokes (Nr.8). Piloten : Jérôme Farinaux & Guy Fastres
09. Het Laatste Nieuws (Nr.9). Piloten: Bart Hendrickx, Peter Vermeers en Unkas Velghe

Partners