Op uitstap naar Duitsland voor de 4de race

Voor de 4de race van het seizoen, verhuist de Ladbrokes SRX Cup naar onze Duitse buren. In het kader van het Belgisch Kampioenschap Rallycross, is de nieuwe cup geïnviteerd om af te zakken naar de legendarische Estering in Buxtehude, dat zo’n 30km van Hamburg is gesitueerd.

Het refentiecircuit van de Rallycross discipline, de Estering, ontvangt al meer als 40 jaar de Duitse manche van het Europees Rallycross kampioenschap. En in 2014 hield ook het WK Rallycross halte in de Esterring. Met een lengte van 952m is het circuit perfect onderverdeeld in 60% asfalt en 40% onverhard.

Het zal een weekend puur genot worden voor de 9 teams die aan de start verschijnen tijdens de 4de ronde van de Ladbrokes SRX Cup. De vrije trainingen, kwalificatie, heats, semi-finales en finale vindt plaats op twee dagen, zodus zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Er gaat een gerucht dat er enkele mooie namen de grens mee oversteken om ons vervoegen op het Duitse circuit … De deelnemerslijst zal binnenkort meegedeeld worden!

Klik hier reeds verder voor de timing.

Partners