Rij mee tijdens het Coyote World RX of Belgium!

Op 12, 13 en 14 Mei ontvangt het Circuit Jules Tacheny de Belgische Manche van het Wereld Kampioenschap Rallycross. Gerenommeerde Piloten als Sébastien Loeb, Petter Solberg, Mattias Ekström, etc. zullen allemaal op afspraak zijn in Mettet. En dankzij de Ladbrokes SRX Cup is het mogelijk om zelf het stuur in handen te nemen en piloot te worden tijdens dit prestigieus evenement.

De Ladbrokes SRX Cup neemt vrijdag 12 en zaterdag 13 mei deel aan het Coyote World RX of Belgium. Al de 10 auto’s van de Ladbrokes SRX Cup verschijnen vrijdag aan de start om de vrije trainingen en kwalificaties af te werken. Vervolgens werkt de Ladbrokes SRX Cup zaterdag, voor de ogen van 15.000 toeschouwers op het Coyote World RX, zijn semi finale en finale af.

De Belg Guillaume de Ridder die deelneemt aan het Ladbrokes SRX kampioenschap staat éénmalig tijdens het Coyote World RX of Belgium zijn stuur van zijn SsangYong Actyon Sports af om deel te nemen aan de RX2 in Mettet. Hierdoor komt de auto van de Belgische piloot vrij en is er een unieke kans voor een andere pilo(o)t(e). Een unieke kans voor een autoliefhebber die graag de populairste autosport, Rallycross, eens wilt ontdekken!

Ladbrokes SRX Cup
Verwacht een all-in concept waar de promotor van de Ladbrokes SRX Cup alle zorgen op zich neemt zodat je onbezorgd kan genieten van je weekend. Er wordt van A tot Z voor je gezorgd. Als piloot heb je recht op 4 inkomtickets, catering in het VIP-dorp van de Ladbrokes SRX Cup, een eigen monteur, een SsangYong Actyon Sports pick-up en eigen kledij van de Ladbrokes SRX Cup. Het enigste wat nog rest : racen en je amuseren!
Timing
Alle piloten worden vrijdag 12 mei om 10u verwacht in de Ladbrokes SRX Cup village. Na een briefing volgen de vrije trainingen en 3 kwalificatie heats. Vervolgens werken we zaterdag de semi finale en finale af. Eveneens voorzien we een podium én afterparty zaterdagavond. Zondag genieten we allemaal samen van de races op het circuit.

Geïnteresseerde liefhebbers kunnen zich melden bij de promotor info@srxcup.com .

Partners