Word piloot

Neem deel aan het avontuur

Autosportfanaten, ervaren piloten of liefhebbers, bedrijven, klanten en medewerkers, iedereen is welkom in deze nieuwe cup waar fun en adrenaline centraal staan.

De SsangYong Actyon Sports pick-ups werden gekozen voor hun toegankelijkheid en hun unieke look voor in de autosport. En ondanks dat de wagens een motorische en technische upgrade hebben gekregen, blijft het besturen van de pick-ups erg toegankelijk voor iedereen.

U kan van piloot wisselen bij elke wedstrijd en zelfs drie keer tijdens een raceweekend. Het kampioenschap verzamelt punten per auto tijdens de verschillende races, en dit ongeacht de piloot.

Er zijn dus tal van mogelijkheden: zo kunnen bijvoorbeeld de kosten (vanaf 37.500 € excl. BTW) gedeeld worden door een auto te delen of kan een onderneming enkele partners en/of personeelsleden uitnodigen. Elk team is vrij om te doen wat hij wil. Tijdens een raceweekend kunnen er per auto tot 3 personen achter het stuur zitten en tot 7 personen als passagier meerijden!

De formule is eenvoudig maar maximaliseert de beleving. Toch zijn er enkele regels alvorens je kan deelnemen: je moet tenminste 16 jaar oud zijn en over een RACB licentie beschikken. Deze is verplicht voor zowel de piloten als de copiloten. Een jaarlicentie is verkrijgbaar aan 85€, een daglicentie kost 60€.

ssangyong-rallycross-cup-srx-3

 

Uw wagen

Dynamiek is een van de belangrijkste troeven van de Actyon Sports. De wijzigingen aan het oorspronkelijke model maken het nog vinniger, terwijl het iedereen een comfortabele manier van rijden biedt. Het aanzienlijke vermogen van 225pk en een krachtige koppel maken het rijden aangenaam. Uitgerust met een sperdifferentieel en een hydraulische handrem toont hij zich speels en vangt hij grote uitschuivers gemakkelijk op, wat plezier en spektakel te allen tijde garandeert.

Aan boord voelt de piloot en co-piloot zich onmiddellijk ondergedompeld in de autosportwereld. Kuipstoelen, 6 punts-veiligheidsgordels, een rolkooi, een race stuur… aan alles is tot in de kleinste details gedacht, tot zelfs aan het geluid van de uitlaat. Of u nu een piloot of copiloot bent, de Actyon Sports stort zijn bemanning in een wereld vol passie en onvergetelijke sensaties!

info-wagen-SRX

– Model Ssangyong Actyon Sports
– 2.2L TDCI motor
– Versnellingsbak met 6 versnellingen
– Vermogen van 225 PK en een koppel van 500NM
– Yokohama banden “Neova” 245/45/18 96W
– 8,5” x 18” Rallycross velgen
– Totaal gewicht van 1600kg ipv het normaal gewicht van 1850kg.
– Proflex vering
– Kuipstoelen
– 6 punts gordels
– Race stuur
– FIA gehomologeerde rolkooi
– FIA brandblusapparaat
– Bodembeschermer
– Polyester kit
– Polycarbonaat ruiten
– 3 camera’s waarvan ééntje in de cockpit
– hydraulische handrem
– Sperdifferentieel
– Race uitlaat

Formule ALL-IN

de SRX biedt aan iedereen een auto te huur aan maar neemt alle mogelijke logistiek voor zijn rekening. De piloten komen aan, trekken hun officiële race overal aan en rijden in hun « ready-to-race » auto! »

srx-ready-to-race

 

Wilt u graag meer weten?

 

Neem gerust contact op met ons team, wij kijken uit naar een eerste kennismaking!

Cédric Bruylandt : +32 476 49 36 10

Michel Mortier : +32 477 90 79 53

Partners